Ny avdelingsleder skal medvirke til den økende vekst hos SKALA Arkitekter i København

Ny avdelingsleder skal medvirke til den økende vekst hos SKALA Arkitekter i København

26.08.2020

NY AVDELINGSLEDER HOS SKALA ARKITEKTER I KØBENHAVN

Charlotte Møller starter d. 1. september 2020 som avdelingsleder hos SKALA Arkitekter i København. Hun får det overordnede ledelsesmessige og administrative ansvaret for firmaets fremtidige drift.

I sammarbeide med partnergruppen og de ansatte skal hun fortsette den positive utvikling og vekst hos SKALA Arkitekter med utgangspunkt i København avdelingen.

Charlotte Møller har lang erfaring med ledelse i faget, senest som leder hosRambøll, Arkitektur og Byutvikling. Charlotte har utover dette, erfaring fra ByK – byggeri København og KEA samt bl.a. Arkitema Schmidt Hammer & Lassen som arkitekt og prosjektleder.

”Vi er begeistret over å ha fått Charlotte med på teamet. Hun har relevant og interresant ledelseserfaring og et stort fokus på god arbeidskultur og struktur, tverrfaglighet og gode relasjoner til sammarbeid, internt og eksternt.» sier direktøren for SKALA Arkitekter, Kurt Ankjær, og fortsetter:

”Charlottes profil understøtter SKALA Arkitekters verdier som sterke, sunne relasjoner til våres kunder og sammarbeidspartnere samt medarbeidere. Charlottes kompetanser vil uten tvil styrke SKALA Arkitekter og den trategiske vekstreisen vi har igangsatt.»

Om SKALA Arkitekter

SKALA Arkitekter ble etablert i 1986 i Horsens, Danmark, av Kurt Ankjær. Virksomheten består i dag av 52 medarbeidere fordelt på tre kontorer, hendholdsvis i Horsens, København og Oslo. Ledelsen består av bestyrelsesformann Bente Damgaard, direktør Kurt Ankjær. Samt partnergruppen: Mette Louise Jepsen, Julie Ankjær, Mads Malmkjær og Rene Nedersee Andersen.

SKALA Arkitekter har spesielt fokus på kultur & undervisning, sunnhet & omsorg og bolig & næringseiendom. Kontoret er blandt Danmarks førende på skole-, barnehage og pleie/omsorgs bygg. Fra kontorene i Oslo, Horsens og København yter SKALA Arkitekter rådgivning i alle faser innenfor arkitektfaget – fra prosessdesign og brukerinndragelse til byggeledelse, drift og vedlikehold.