ÅRETS MIPIM: MENNESKET I SENTRUM

ÅRETS MIPIM: MENNESKET I SENTRUM

19.02.2020

Når de mest innflytelsesrike spillerne fra eiendomsbransjen samles på tvers av sektorer og landegrenser til den årlige eiendomsmessen i Cannes i Mars, er vi selvfølgelig med. Hvert år er det en inspirerende uke full av godt nettverk og inspirasjon sammen med kollegaer, samarbeidspartnere og kunder i bransjen.

«The future is human»

I 2020 er det på årets MIPIM fokus på bærekraft samtidig som mennesket settes i sentrum under overskriften «the future is human». Vi tilslutter oss at arkitektur og byggeri først og fremst handler om mennesker og utgjør rammene for levet liv. Det er utgangspunktet for oss, når vi skaper og formgir de rammer, som mennesker skal bo, lære, trives og arbeide i.

Fra SKALA Arkitekter deltar i år partner Mette Louise Jepsen, samt Maria Stenvaag Jeppesen, Trine Vermund og Emil Simonsen. De er i Cannes hele uken og ser frem til å møte både nye og velkjente ansikter, og til å dele SKALA Arkitekters erfaringer f.eks. med våre seneste DGNB-sertifiserte  boligprosjekter. Og ikke minst utveksle ideer og sparre om kommende prosjekter – med mennesket i sentrum .

Skal vi møtes?

Emil Simonsen tlf. 25 51 99 83
Maria Stenvaag Jeppesen tlf. 25 51 99 85
Mette Louise Jepsen tlf. 25 24 93 80
Trine Vermund tlf. 29 99 66 06

Oppdatering: I år er MIPIM avlyst og flyttet til juni pga. Corona-virus.